Beoordelingen van Doner Combi Drachten

Recente recensies

5.0
Jordan
21 mei 2022

Altijd snel, altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger ♥️

Bouke J. Henstra
19 mei 2022

Geen klachten alleen maar complimenten. Bedankt voor de maaltijd en de bezorging.

Tiny Hendriks
18 mei 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

Ik
13 mei 2022
Paulusma
2 mei 2022

Bestel regelmatig hier en is altijd super maar deze keer was het echt slecht. De broodjes waren taai en zwartgeblakend, het vlees smaakte niet zoals anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouke
23 april 2022

Ik bestel regelmatig bij Doner Combi. Het enige aandachtspunt is de salade. Die zit meestal in dezelfde tas als de warme gerechten - en is daardoor wel eens wat warm. Verder dik in orde en zeer tevreden. Nog nooit ziek geweest na het eten van iets wat ik bij Doner Combi had besteld. Het eten smaakt prima en is altijd warm en wordt meestal heel snel geleverd. Nu maakt mij het laatste niet zoveel uit (geen haast met eten) maar het valt wel op dat ze snel zijn.

Ka
20 april 2022

Tip voor de koude dingen. Doe ze apart in een ander tasje. Zodat de sla en saus niet warm wordt. Laatst het zelfde probleem, de sla zag er niet meer vers uit, vandaag vonden we het nog erger waardoor we het ook nu hebben weg gegooid. Voor de rest is het eten super

Froukje veenstra
18 april 2022

De döner pizza was heerlijk Het broodje shoarma was redelijk vlees beetje taai

Johan
17 april 2022
Levi
15 april 2022
Douwe
13 april 2022

Alweer super

Kenneth
30 maart 2022

Goede snelle bezorging en eerder dan aangegeven. Kwalitatief altijd goed hier:)

Herman Tapper
28 maart 2022
De haan
27 maart 2022

Erg hard gebakken , 10 min later dan het zou komen was al bijna koud bij aankomst. Heb beter eten gehad bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny Hendriks
20 maart 2022

Zo als altijd goed verzorgd snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeilstra
16 maart 2022

Heerlijk gegeten

Kooi team baukje
15 maart 2022

is meestal erg goed je merkt in mijn ogen dat er niet altijd de zelfde bakker bezig is

Casu
11 maart 2022

Altijd goed eten.we bestelen vaker en altijd optijd.prima mooie zaak

Tiny Hendriks
24 februari 2022

Zo als altijd snelle levering en echt warm eten

Zeilstra
23 februari 2022

Heerlijk gegeten

Tapper
19 februari 2022

Ondanks de storm gisteren warm netjes en optijd geleverd

Z
3 februari 2022
jan
22 januari 2022

ik had 7 uur besteld werd half 8 dat is niet zo erg was weer ouwerwets lekker

Tapper
19 januari 2022
Menno
19 januari 2022

Zeer snel bezorgd en kwaliteit zoals gewend op locatie te eten!

Baukje Leerstra
15 januari 2022
Zeilstra
14 januari 2022

Heerlijk gegeten

Reinalda
14 januari 2022

We hadden dit keer wat minder vlees aan de spareribs en de buitenste waren alleen maar bod. Verser kwaliteit was goed zoals altijd

Hendriks
14 januari 2022

Het eten was weer geweldig

San
7 januari 2022

Helaas viel het vandaag tegen..bijna 1,5uur gewacht.. aardappeltje waren hard en koud. Normaal Altijd erg tevreden

Anoniem
2 januari 2021

Keurig.

Reinalda
24 december 2021
douwe
22 december 2021

de beste van Drachten

Sonic
22 december 2021

Goed eten

Lukie Visser
20 december 2021

Zoals altijd, HEERLIJK 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeilstra
18 december 2021

Heerlijk gegeten

Ka
17 december 2021

Ik vond de aardappeltjes wat te zout maar rest was heerlijk

.
17 december 2021

Ruim op tijd. Lekker eten. Misschien wel met bezorging op corona maatregelen letten

Tiny Hendriks
14 december 2021

Het was heerlijk warm. S

Herman
13 december 2021

De kapsalon had aantal stukjes rood vlees weet niet of dat klopt maar die heb ik er uit gehaald wand dat smaakte niet echt fijn proefde of het nog beetje rauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
11 december 2021

lekker hoor

Wietse
11 december 2021

Heerlijk eten

Zeilstra
9 december 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
4 december 2021

Het eten was goed.jammer dat de broodjes wat verband waren en de knoflook sous miste

Bob Koers
1 december 2021

Lekker gegeten

Reinalda
28 november 2021
Zeilstra
27 november 2021

Heerlijk gegeten

Bob Koers
24 november 2021

Ik geef 3 sterren , om dat de pizza lauw was. Dat viel ons erg tegen.

Reinalda
21 november 2021
Tiny Hendriks
21 november 2021

Het was weer super lekker

D
20 november 2021
Jan
17 november 2021

Als je de pizza nou in een bak doet bij bezorgen blijft die ook langer warm is maar een advies verder was hij weer lekker lekker lekker

Tapper Numan
15 november 2021

Kapsalon vroeg ik sla appart kreeg ik er gewoon op en normaal zaten er geen rauwe uien en rauwe paprikas in nu wel dus het beviel me niet echt heb het helaas niet opgegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny Hendriks
4 november 2021

Zo als altijd goede kwaliteit en snelle bezorging

M
3 november 2021

Bezorging duurde lang, de kapsalon was met patat ipv de aangegeven en op de bon gearceerde aardappelschijfjes en het vlees van de doner was al lauw waardoor ik dat eerst moest opwarmen, ook de broodjes waren droger dan normaal. Helaas! Zijn we niet van jullie gewend. Hopelijk volgende keer beter.

Jan
18 oktober 2021

misschien een idee de patat of aardappelschijfjes apart er bij dat ze lekker knapperig blijven in plaats van bij het vlees dat ze slap zijn

Wiersma Kooi security
16 oktober 2021

Zoals meestal is de kwaliteit erg goed en heet geleverd en precies op tijd

Zeilstrs
13 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Popping
26 september 2021
Jan
24 september 2021

Pizza was niet heel erg warm. ik dacht dat ze altijd in een plastic bak werden bezorgd. wel lekkere pizza

Tiny Hendriks
23 september 2021

het eten was weer top......net als de bezorging

WdH
20 september 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinalda
19 september 2021

Heerlijk zacht gegaarde sparibs. De sla was ook iets anders dan normaal maar op de goeie manier zat een extra verfrissing in de sla.

Henk
19 september 2021
Zeilstra
19 september 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spinder
19 september 2021

Gebakken Aardappelen waren koud en week,door te late bezorging,toegeven door bezorger die eerst bij foutief adres was!!

Paulusma
18 september 2021

Kapsalon was weer super!!!!!

Jan
17 september 2021

heerlijk gegeten alleen jammer van de patat maar die kwam later nog !!

Jan
15 september 2021

Lekker zoals altijd en mooi op tijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeilstra
15 september 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 september 2021

Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
10 september 2021

Te late bezorging net als de keer daarvoor, dit is goed gemaakt door extra drinken maar de sauzen waren vergeten.

Douwe
8 september 2021

Weer helemaal goed

Zeilstra
4 september 2021

Heerlijk gegeten

Willem
4 september 2021

Heerlijke pizza’s gehad. Lekker warm. En precies op tijd. Vriendelijke/hartelijke bezorger.

Tiny Hendriks
31 augustus 2021

het eten was weer goed

Douwe
26 augustus 2021

Weer super

Douwe
25 augustus 2021

Weer dikke prima.......wel de beste in Drachten

Bob
25 augustus 2021

Erg lekker

Tiny Hendriks
23 augustus 2021

Het was weer lekker. En super snelle bezorging

Reinalda
23 augustus 2021

Heerlijke mixed grill gehad super lekkere spade ribs en lamskotelet. Enige min punt was weinig doner en veel kip stukjes. Maar de smaak is prima.

Zeilstra
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulusma
18 augustus 2021

Altijd superlekker en vriendelijke mensen

Jan
8 augustus 2021

lekker lekker lekker

Zeilstra
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Bouke Henstra
3 augustus 2021

Lekker gegeten. Bedankt.

Tiny Hendriks
2 augustus 2021

Het was weer super lekker

Zeilstra
27 juli 2021

Super eten!!!

Zeilstra
21 juli 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
21 juli 2021

Heerlijk gegeten het was weer top super snelle bezorging

Anna marie
20 juli 2021

De pizza's waren groot en erg lekker !

Douwe
15 juli 2021
Zeilstra
15 juli 2021

Super lekker

Sven Boxum
12 juli 2021

Heerlijk gegeten, constante kwaliteit en snelle levering. Tot de volgende ronde.

Reinalda
10 juli 2021

Heerlijk gegeten. We hadden 2 donerschotels. Heerlijk bereid en alles is vers.

Hendriks
9 juli 2021

Het eten was weer super lekker

Fam.Jansma
8 juli 2021

Heerlijk gegeten! Portie meer dan voldoende.

Hendriks
5 juli 2021

Het was weer heerlijk

Zeilstra
4 juli 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jildau
3 juli 2021

Lekkere pizza’s, aardappeltjes en Döner. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgtijden klopte. 😃

Douwe
30 juni 2021

Was weer super

Fok
30 juni 2021

Helemaal prima!

Zeilstra
27 juni 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paschion
25 juni 2021

Het is alvast heel lekker en ze zijn heel klantvriendelijk

Woudstra
24 juni 2021
Wiebo
22 juni 2021

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging

Meintje
22 juni 2021

Top ! altijd lekker en een flink gevulde topping. Voor de jongens altijd een feestje!

Jan
22 juni 2021

lekker zoals altijd alleen de patat vergeten beetje jammer

Hendriks
20 juni 2021

Het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zijnstra
18 juni 2021

De bezorging vond (zoals vaker) veel eerder plaats dan via de mail was aangekondigd. Dit kan ongelegen uitkomen.

Douwe
16 juni 2021

Ja,wat moet ik zeggen.....WEER SUPER!!!

Jan
14 juni 2021

lekker gegeten alleen een beetje te vroeg maar dat maakt niet veel uit van alles genoeg !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny
13 juni 2021

het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
11 juni 2021

Lekker zoals altijd aanrader !! en mooi op tijd

Henk
7 juni 2021

Was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeilstra
3 juni 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
3 juni 2021

Super snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

douwe
3 juni 2021

het was weer super !!

Menno
3 juni 2021
douwe
1 juni 2021

super pizza !!!!

KorteJ
1 juni 2021

Er wort iets vergeten bij de bestelling Of het zijn de broodjes dan weer de knoflook sous

Zeilstra
26 mei 2021

Heerlijk gegeten

Henk
25 mei 2021

Was perfect!

Wouter
22 mei 2021

Zit heel weinig in en maar een beetje shoarma stelde echt niks voor ik zou hier niks meer weg halen

Zeilstra
16 mei 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 mei 2021
Damien
15 mei 2021

Perfect! Zoals altijd

Jaden
14 mei 2021

Heb om half 12 besteld ondertussen is het half 3 en heb nogsteeds niks ontvangen Heel jammer want ik normaal is er altijd goeie service en lekker eten

Zeilstra
13 mei 2021

Het was weer heerlijk

Hendriks
5 mei 2021

Heerlijk gegeten Top En super snelle bezorging Wat ik jammer vind is dat als je voor 2 personen bestelt er maar 1 blikje drinken krijgt

Zeilstra
3 mei 2021

Was weer heerlijk

69
28 april 2021

Altijd goed. Snelle bezorging en goed eten

Ronald
26 april 2021

Snel, heet en lekker

Zeilstra
26 april 2021

Heerlijk gegeten

Martje Wijnia
20 april 2021

Het was weer heerlijk! Luchtige pizzadozen en nog heerlijk warm, Ook de aardappeltjes waren heerlijk gebakken en gekruid. We bestellen hier altijd en ook altijd goed. Bezorgers ook erg vriendelijk.👍

Dk
19 april 2021
Thom
14 april 2021
Zeilstra
11 april 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
6 april 2021

Patat in kapsalon was net karton/oud/koud

Zeilstra
2 april 2021

Heerlijk gegeten

Jan
31 maart 2021
Hendriks
28 maart 2021

Super snelle bezorging Het eten was heerlijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GW
28 maart 2021

Ruim 20 minuten te laat bezorgd

Klaas nijboer
25 maart 2021

Top heerlijk gegeten ook bezorging op aangegeven tijd.

Zeilstra
24 maart 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
18 maart 2021

Eten was weer heerlijk

Ronald
12 maart 2021
Marcel
11 maart 2021

Snel bezorgd en goed eten. Niks op aan te merken.

Froukje veenstra
3 maart 2021

Het was weer heerlijk Snel bezorgt lekker warm Vlees was goed gekruid Ja in 1 woord heerlijk

Tiny
3 maart 2021

super lekker en super snelle bezorging

Bouke
28 februari 2021

De pizza was prima. Bedankt.

GW
28 februari 2021

De kwaliteit was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Helaas ontbraken de pitabroodjes.... kan een keer gebeuren. het eten was snel en vooral warm bezorgt. Ondanks de ontbrekende broodjes waren wij wel super tevreden.

Bouke
27 februari 2021

Goed gegeten. Prima pizza. Bedankt.

DeVries
26 februari 2021
Zeilstra
25 februari 2021

Heerlijk gegeten

Sonja
22 februari 2021

Was heerlijk mals vlees, vee champignons en uien. Lekkere pittige rode saus. Echt goed en lekker eten.

Zijnstra
19 februari 2021
Jan
12 februari 2021

Was lekker jammer dat ervop de folder staat dat je van af zoveel besteld dat je gratis frisdrank krijgt maar helaas niet gekregen dat is wel heel jaommer ook bij deze besteling wat laterbezorgd dan de door gegeven tijd

Zeilstra
12 februari 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 februari 2021

Super lekker

Linda
11 februari 2021
J.Bakker
9 februari 2021

Waren het drinken vergeten en we hadden gevraagd of ze ook gesneden konden worden en dat was ook niet gedaan.

Zeilstra
4 februari 2021

Heerlijk gegeten

Rendert
2 februari 2021
Jan
2 februari 2021

Lekker zoals altijd !!

Tiny Hendriks
29 januari 2021

Zo als weestal was het eten weer super goed

Suan
29 januari 2021

De pizza was heerlijk. Er zat meer dan genoeg vlees op. Dit vond ik heel fijn.

Martin
23 januari 2021

Lekker vers en smaakvol eten. Prima bezorging, het is altijd goed op temperatuur.

Zeilstra
22 januari 2021

Super lekker eten

Zeilstra
15 januari 2021

Heerlijk gegeten

Calvin
14 januari 2021

Het was heerlijk!

Geeske
2 januari 2020
Zeilstra
1 januari 2020

Heerlijk gegeten. De beste wensen voor het nieuwe jaar

Jacob
1 januari 2020

Was lekker en goed verzorgd.

Reinalda
1 januari 2020

Ik had jammer genoeg maar in champignon in me mixed grill zitten terwijl ik juist blij was dat jullie na grote champignons waren gegaan.

Boon
26 december 2020

Zeer goed eten en super snel bezorgd.

Bekkema
26 december 2020

Helemaal toppie ... misschien een tip van mijn kant ... bij de spaghetti een rauwkost salade erbij dat breek even een verfriste bite☺️

Popping
25 december 2020

Waar voor je geld. En altijd lekker

Sherryle de Lanoy
23 december 2020

Ik heb 1 frisdrank minder gekregen. Wat betreft het eten, zowel de pasta als.friet was te zout

Zijnstra
20 december 2020

Zoals altijd eigenlijk te grote porties

Zeilstra
18 december 2020

Geweldig!!!

Hendriks
16 december 2020

Het eten was super lekker Bedankt

Wouter
9 december 2020

De kebab was niet lekker was gewoon restjes

Lucas
7 december 2020
Tiny Hendriks
4 december 2020

Het eten was goed maar de grote stukken vlees vielen me tegen

S.
2 december 2020

Pizzas waren prima 👍🏻 We bestelden ook een box maar de patat zat onderin en zag gewoon onder het vet, best smerig en zonde. De smaak was van het vlees verder goed

Froukje veenstra
1 december 2020

Jongens het was weer fantastisch. Echt heerlijk Snelle bezorging Nog lekker warm Prima Tot de volgende keer

Gurbe
29 november 2020
Tiny
27 november 2020

Het eten was heerlijk

Zeilstra
25 november 2020

Heerlijk gegeten , was weer fantastisch!!!

Jazmin
22 november 2020
Reinalda
17 november 2020
Azad.
17 november 2020

Lekker vers en warm top👌👌

Meneer Sander Dijkstra
17 november 2020

Altijd top hoor!

Arjan
14 november 2020

Deze keer een schotel lamskotelletjes besteld. Deze schotel viel me wat tegen. Ze waren droog. Wel een goede hoeveelheid. Volgende keer dus een andere schotel.

Gracejee
3 november 2020

Top! Al jaren klant en nog steeds de beste.. ideaal dat je via hun eigen app kan bestellen!

Nvt
2 november 2020
Zeilstra
30 oktober 2020

Super lekker gegeten

Froukje veenstra
27 oktober 2020

We hebben een heerlijke pizza donner en broodje shoarma gehad . De levering was snel . Het zou half 7 zijn maar het was er al om 6 uur (we hadden levering zo spoedig mogelijk) Het eten was nog goed warm . Het was heerlijk en lekker vlees En de bezorger was erg vriendelijk We bestellen er snel weer

Anoniem
27 oktober 2020
Kaatje
23 oktober 2020

Heerlijk! En mooi de kaas op het eerste laagje doner en dat weer een laag doner bovenop waardoor de kaas lekker zacht blijft! En sneller bezorgd dan verwachte bezorgtijd!

Zeilstra
22 oktober 2020

Heerlijk eten

Rendert
20 oktober 2020
Grace
18 oktober 2020
Zeilstra
16 oktober 2020

Heerlijk eten

M popping
15 oktober 2020
Tapper
13 oktober 2020

was zeer lekker goede service ook bedankt

Doornspeek
10 oktober 2020

Eten zoals gewend heerlijk echter heeft de bezorger onze bestelling op het verkeerde adres geleverd..

Tiny Hendriks
7 oktober 2020

Snel goed en heerlijk gegeten

M.Kielstra
4 oktober 2020

Gewoonlijk erg lekker eten. Vanavond viel het sparerib menu erg tegen.. de schijfjes zonder kruiden en erg donker. De sparerib was taai en bijna geen saus. De kapsalon was wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert zeilstra
1 oktober 2020

Eten is super goed en lekker

Stefan
26 september 2020

Lekkere Döner Kebab!

Tiny Hendriks
22 september 2020

Het eten was heerlijk

Arnold veenstra
16 september 2020

graag volgende keer ook u afspraken nakomen. Mijn pizza had champions. Ik heb gebeld, zou een andere komen. Maar al wat er kwam, er geen kwam geen andere. Weer gebeld. Is onderweg, helaas nooit deze pizza gezien. De rest van de bestelling was wel lekker en prima. Helaas heb ik niet kunnen genieten.

Sander Dijkstra
16 september 2020

Oh nee toch niet, :)

Sander Dijkstra
15 september 2020

Dit was de laatste keer

Zeilstra
11 september 2020

Eten is over heerlijk

Sacha
11 september 2020
Ramona
8 september 2020
Woudstra
4 september 2020
Paul
28 augustus 2020

De verwachte levertijd was 18.15 , maar werd ca. 18.00 geleverd zonder tussentijdse update. Dus een klein puntje van kritiek, omdat ik dat graag ha willen weten. Pizza's waren heerlijk !

Jeanette
26 augustus 2020

Het was weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Jan
25 augustus 2020

het smaakte heerlijk zoals gewoonlijk

Reinalda
21 augustus 2020

We hebben onze bestelling moeten annuleren nadat wij 25 min later belde omdat we onze bestelling niet op afgesproken tijdstip hadden gekregen en we waren voorlopig nog niet aan de buurt. Jammer gemiste kans

Zeilstra
19 augustus 2020

heel goed eten en altijd lekker.

Reinalda
16 augustus 2020

2 pizza's besteld waarvan 1 bedorven ananas op zat. Hier over gebelt en binnen 20 min een nieuwe pizza thuis bezorgt l. Deze was heerlijk maar vanwege de 1e pizza dit keer een minder positieve beoordeling.

Jeanette
12 augustus 2020

Heerlijke pizza’s. Was iets fout gegaan..maar is supergoed opgelost. Erg tevreden!

Hendriks
10 augustus 2020

Het eten was prima Alleen de bezorg duurde langet dan andetd

Buursma
10 augustus 2020

Normaal als we bestellen is alles goed. Helaas was het dit keer wat minder. De Shoarma was heel taai en de aardappelschijfjes waren ook niet lekker deze keer. De gene die ons eten bezorgde stond een lange tijd bij de scooter langer dan normaal ook stond er iemand bij de deur van ons gezin en moest een tijdje wachten voor dat we de bestelling aan konden nemen en betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zijnstra
7 augustus 2020
Geert Zeilstra
1 augustus 2020

Super goed eten, en niet duur

Hendriks
31 juli 2020

Het eten was top lekker warm

De haan
27 juli 2020
jan
25 juli 2020

Heerlijk gegeten

Hendriks
22 juli 2020

Het eten was super...... Alleen jammer dat er niet op de doos staat welke pizza in de doos zit

jan
20 juli 2020

Was weer lekker als vanouds en nu wel de blikjes apart zodat ze lekker koud waren. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinalda
10 juli 2020

Zoals altijd heerlijk eten en teveel maar daarom bestellen we ook prijs en kwaliteit is prima en we bestellen zeker weer vaker. De spare ribs waren dit keer verrassend mals en zo van het bot te halen heerlijk

jan
10 juli 2020

De pizza was lekker de patat ook maar een koud blikje in een warme bak vind ik niet echt een goede combinatie dat is mijn enige opmerking

zeilstra
8 juli 2020

Hele goede service

Geert Zeilstra
3 juli 2020

Hele goede service

E.Spinder
2 juli 2020

de halve kip was meer zwart dan bruin!!!

jan
20 juni 2020
M. Wullur
9 juni 2020

Geen Toelichting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriks
9 juni 2020

Het was super goed en lekker

Alida
1 juni 2020

Onze bestelling was een boordje shoarma en een schotel doner speciaal. Over het algemeen scoort het eten een dikke voldoende. Alleen was de doner wel hee zout. Ook was de salade simpel. Ijsbergsla en een verdwaalde tomaat. Maar voor een snelle snack hap prima. Bezorging was ruim op tijd. Zelfs paar minuten eerder. Vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eve
22 mei 2020

Eten altijd even goed

Sander
17 mei 2020
Bianca
16 mei 2020

Weer heerlijk gegeten!

Stefan
9 mei 2020

Stipt op tijd bezorgt (17.00 uur), goede kwaliteit eten, erg lekker. Dank!

Jan
9 mei 2020

Eten was heerlijk alleen weer het blikje drinken er niet bij, dit gebeurt wel vaker

Hendriks
8 mei 2020

Het eten was heerlijk warm, lekker gegeten

Hendriks
30 april 2020

Het was super lekker hee

Azad
24 april 2020

Super snel en warm bezorgt dikke 10 steren

Alissa
14 april 2020

Pizza's waren ontzettend lekker en snel bezorgd!

De haan
13 april 2020

Precies op tijd En pizza’s waren goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
11 april 2020

Het eten was goed maar wel een beetje slof Bezorging was prima :)

D.
10 april 2020
Linda
8 april 2020
Marcel van kleef
8 april 2020
A r P
6 april 2020

Lekkere grote kapsalon döner laten bezorgen. De patat wordt alleen wel heel slap in de verpakking. Zou beter los meegeleverd kunnen worden. Dan 5 sterren. De bezorging was keurig op tijd door een nette jongeman. Had helaas geen cash in huis voor een fooi. Zelf dus geen 5 sterren verdiend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.visser
1 april 2020

Heeeeeerlijk eten, vooral de kapsalon niet normaal meer zo lekker!!

Hendriks
20 maart 2020

Het was weer super goed

Hendriks
12 maart 2020

Het was weer super goed

Anoniem
22 februari 2020

Veel te laat bezorgd.

Ismail
21 februari 2020

Heerlijk

Hendriks
12 februari 2020

De pizza was niet echt warm, heel erg jammer. Verder zag het er goed uit

Numan
5 februari 2020

Was heelsmakelijk goed warm netjes binnen de aan gegeven tijd en opmerkingen worden goed gelezen wand was precies gedaan hoe ik het vroeg supper