Reviews from Doner Combi Drachten

Recent reviews

5.0
Tiny Hendriks
1 December 2022

Een hebben heerlijk gegeten het was weer super lekker

Azad azad
30 November 2022

Lekkerste pizza en aardige bezorger danku wel mannen

An
24 November 2022

Pizza besteld met extra olijven. Bij het bezorgen vd pizza krijg je te horen “ ohja de olijven zijn op dus krijg je blikje cola “ had er even over gebeld dan hadden we ergens anders besteld. Heel bijzonder

Monique
24 November 2022

De pizza's waren heerlijk!! Mag alleen iets minder kaas op🤗

Hopi nice
12 November 2022

Heerlijk

Anoniem
6 November 2022

Altijd lekker en altijd optijd!

Jan
29 October 2022

De bezorger wist niet eens op welke verdieping hij moest zijn en de pizza zat niet een warmhoudbak en het blikje fris zat bij de pizza in voor de rest wel lekker alleen het deeg een beetje slap

Henk
23 October 2022

De kip schotel was fantastisch 👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukie Visser
23 October 2022

Zoals altijd heerlijk, alleen deze keer spaans benauwd gehad, 3 keer rode saus, en 1 sambal saus, maar de 3 rode saus waren 3 sambal saus, gelukkig drinken genoeg, kan gebeuren, maar het is en blijft mijn favoriet, Döner Combi 👌👌👌👌👌

Annelies Hummel
20 October 2022

18:45 zal het bij ons bezorgd worden half 8 eindelijk het eten . Niet de eerste keer dat we zo lang op ons eten moeten wachten

Jan
16 October 2022

Heerlijk gegeten en het blikje fris ging ook goed eindelijk !!

Jan
30 September 2022

lekker lekker lekker

Douwe
28 September 2022

Gewoon super

Jan
17 September 2022

lekker gegeten malse shoarma en een bak vol

Veenstra
14 September 2022

Normaal geen klachten... maar nu heb ik 29 euro betaald voor 2x pizza en 1x stokbrood kruidenboter..en 2x cola. Vervolgens krijg ik het stokbrood en kruidenboter niet thuis afgeleverd. En is de bijgevoegde bon aan de onderkant afgeknipt en zou ik volgens de bon maar 23 euro kwijt zijn. Dat klopt niet. Wees eerlijk na je klanten. En mocht je iets niet meer kunnen bezorgen wees daar dan eerlijk in en neem contact met de klant op en stel voor iets anders voor in de plek dan te geven. Verder altijd positief over het eten!

Jan
1 September 2022

lekker gegeten voor herhaling vatbaar alleen blikje doe ik maar niet meer hahaha

Jan
26 August 2022

het eten was heerlijk alleen weer een blikje besteld en niet gekregen gelukkig later wel maar dit is al vaker gebeurd

Knaak
27 July 2022

Het was weerlijk En bezorging mooi op de afgesproken tijd

Tiny
22 July 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten goed warm snelle bezorging

An
21 July 2022

Kipschotel was superlekker en fijn dat het zo snel bezorgd werd!

Knaak
20 July 2022
Tineke Mulder
17 July 2022
Jan
26 June 2022

lekker alleen jammer dat de aardappelschijfjes in het bakje er bij zitten

Bouke
8 June 2022

Wij zijn blij met Doner Combi. Het is fijn om daar een maaltijd te bestellen.

Linda
6 June 2022
jan
3 June 2022

lekker

Jordan
21 May 2022

Altijd snel, altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger ♥️

Bouke J. Henstra
19 May 2022

Geen klachten alleen maar complimenten. Bedankt voor de maaltijd en de bezorging.

Tiny Hendriks
18 May 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

Ik
13 May 2022
Paulusma
2 May 2022

Bestel regelmatig hier en is altijd super maar deze keer was het echt slecht. De broodjes waren taai en zwartgeblakend, het vlees smaakte niet zoals anders.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bouke
23 April 2022

Ik bestel regelmatig bij Doner Combi. Het enige aandachtspunt is de salade. Die zit meestal in dezelfde tas als de warme gerechten - en is daardoor wel eens wat warm. Verder dik in orde en zeer tevreden. Nog nooit ziek geweest na het eten van iets wat ik bij Doner Combi had besteld. Het eten smaakt prima en is altijd warm en wordt meestal heel snel geleverd. Nu maakt mij het laatste niet zoveel uit (geen haast met eten) maar het valt wel op dat ze snel zijn.

Ka
20 April 2022

Tip voor de koude dingen. Doe ze apart in een ander tasje. Zodat de sla en saus niet warm wordt. Laatst het zelfde probleem, de sla zag er niet meer vers uit, vandaag vonden we het nog erger waardoor we het ook nu hebben weg gegooid. Voor de rest is het eten super

Froukje veenstra
18 April 2022

De döner pizza was heerlijk Het broodje shoarma was redelijk vlees beetje taai

Johan
17 April 2022
Levi
15 April 2022
Douwe
13 April 2022

Alweer super

Kenneth
30 March 2022

Goede snelle bezorging en eerder dan aangegeven. Kwalitatief altijd goed hier:)

Herman Tapper
28 March 2022
De haan
27 March 2022

Erg hard gebakken , 10 min later dan het zou komen was al bijna koud bij aankomst. Heb beter eten gehad bij jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tiny Hendriks
20 March 2022

Zo als altijd goed verzorgd snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zeilstra
16 March 2022

Heerlijk gegeten

Kooi team baukje
15 March 2022

is meestal erg goed je merkt in mijn ogen dat er niet altijd de zelfde bakker bezig is

Casu
11 March 2022

Altijd goed eten.we bestelen vaker en altijd optijd.prima mooie zaak

Tiny Hendriks
24 February 2022

Zo als altijd snelle levering en echt warm eten

Zeilstra
23 February 2022

Heerlijk gegeten

Tapper
19 February 2022

Ondanks de storm gisteren warm netjes en optijd geleverd

Z
3 February 2022
jan
22 January 2022

ik had 7 uur besteld werd half 8 dat is niet zo erg was weer ouwerwets lekker

Tapper
19 January 2022
Menno
19 January 2022

Zeer snel bezorgd en kwaliteit zoals gewend op locatie te eten!

Baukje Leerstra
15 January 2022
Zeilstra
14 January 2022

Heerlijk gegeten

Reinalda
14 January 2022

We hadden dit keer wat minder vlees aan de spareribs en de buitenste waren alleen maar bod. Verser kwaliteit was goed zoals altijd

Hendriks
14 January 2022

Het eten was weer geweldig

San
7 January 2022

Helaas viel het vandaag tegen..bijna 1,5uur gewacht.. aardappeltje waren hard en koud. Normaal Altijd erg tevreden

Anoniem
2 January 2021

Keurig.

Reinalda
24 December 2021
douwe
22 December 2021

de beste van Drachten

Sonic
22 December 2021

Goed eten

Lukie Visser
20 December 2021

Zoals altijd, HEERLIJK 👌👌👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zeilstra
18 December 2021

Heerlijk gegeten

Ka
17 December 2021

Ik vond de aardappeltjes wat te zout maar rest was heerlijk

.
17 December 2021

Ruim op tijd. Lekker eten. Misschien wel met bezorging op corona maatregelen letten

Tiny Hendriks
14 December 2021

Het was heerlijk warm. S

Herman
13 December 2021

De kapsalon had aantal stukjes rood vlees weet niet of dat klopt maar die heb ik er uit gehaald wand dat smaakte niet echt fijn proefde of het nog beetje rauw was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
11 December 2021

lekker hoor

Wietse
11 December 2021

Heerlijk eten

Zeilstra
9 December 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
4 December 2021

Het eten was goed.jammer dat de broodjes wat verband waren en de knoflook sous miste

Bob Koers
1 December 2021

Lekker gegeten

Reinalda
28 November 2021
Zeilstra
27 November 2021

Heerlijk gegeten

Bob Koers
24 November 2021

Ik geef 3 sterren , om dat de pizza lauw was. Dat viel ons erg tegen.

Reinalda
21 November 2021
Tiny Hendriks
21 November 2021

Het was weer super lekker

D
20 November 2021
Jan
17 November 2021

Als je de pizza nou in een bak doet bij bezorgen blijft die ook langer warm is maar een advies verder was hij weer lekker lekker lekker

Tapper Numan
15 November 2021

Kapsalon vroeg ik sla appart kreeg ik er gewoon op en normaal zaten er geen rauwe uien en rauwe paprikas in nu wel dus het beviel me niet echt heb het helaas niet opgegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tiny Hendriks
4 November 2021

Zo als altijd goede kwaliteit en snelle bezorging

M
3 November 2021

Bezorging duurde lang, de kapsalon was met patat ipv de aangegeven en op de bon gearceerde aardappelschijfjes en het vlees van de doner was al lauw waardoor ik dat eerst moest opwarmen, ook de broodjes waren droger dan normaal. Helaas! Zijn we niet van jullie gewend. Hopelijk volgende keer beter.

Jan
18 October 2021

misschien een idee de patat of aardappelschijfjes apart er bij dat ze lekker knapperig blijven in plaats van bij het vlees dat ze slap zijn

Wiersma Kooi security
16 October 2021

Zoals meestal is de kwaliteit erg goed en heet geleverd en precies op tijd

Zeilstrs
13 October 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
6 October 2021

Heerlijk gegeten

Popping
26 September 2021
Jan
24 September 2021

Pizza was niet heel erg warm. ik dacht dat ze altijd in een plastic bak werden bezorgd. wel lekkere pizza

Tiny Hendriks
23 September 2021

het eten was weer top......net als de bezorging

WdH
20 September 2021

Prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reinalda
19 September 2021

Heerlijk zacht gegaarde sparibs. De sla was ook iets anders dan normaal maar op de goeie manier zat een extra verfrissing in de sla.

Henk
19 September 2021
Zeilstra
19 September 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spinder
19 September 2021

Gebakken Aardappelen waren koud en week,door te late bezorging,toegeven door bezorger die eerst bij foutief adres was!!

Paulusma
18 September 2021

Kapsalon was weer super!!!!!

Jan
17 September 2021

heerlijk gegeten alleen jammer van de patat maar die kwam later nog !!

Jan
15 September 2021

Lekker zoals altijd en mooi op tijd !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zeilstra
15 September 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 September 2021

Het eten was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
10 September 2021

Te late bezorging net als de keer daarvoor, dit is goed gemaakt door extra drinken maar de sauzen waren vergeten.

Douwe
8 September 2021

Weer helemaal goed

Zeilstra
4 September 2021

Heerlijk gegeten

Willem
4 September 2021

Heerlijke pizza’s gehad. Lekker warm. En precies op tijd. Vriendelijke/hartelijke bezorger.

Tiny Hendriks
31 August 2021

het eten was weer goed

Douwe
26 August 2021

Weer super

Douwe
25 August 2021

Weer dikke prima.......wel de beste in Drachten

Bob
25 August 2021

Erg lekker

Tiny Hendriks
23 August 2021

Het was weer lekker. En super snelle bezorging

Reinalda
23 August 2021

Heerlijke mixed grill gehad super lekkere spade ribs en lamskotelet. Enige min punt was weinig doner en veel kip stukjes. Maar de smaak is prima.

Zeilstra
22 August 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paulusma
18 August 2021

Altijd superlekker en vriendelijke mensen

Jan
8 August 2021

lekker lekker lekker

Zeilstra
5 August 2021

Heerlijk gegeten

Bouke Henstra
3 August 2021

Lekker gegeten. Bedankt.

Tiny Hendriks
2 August 2021

Het was weer super lekker

Zeilstra
27 July 2021

Super eten!!!

Zeilstra
21 July 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
21 July 2021

Heerlijk gegeten het was weer top super snelle bezorging

Anna marie
20 July 2021

De pizza's waren groot en erg lekker !

Douwe
15 July 2021
Zeilstra
15 July 2021

Super lekker

Sven Boxum
12 July 2021

Heerlijk gegeten, constante kwaliteit en snelle levering. Tot de volgende ronde.

Reinalda
10 July 2021

Heerlijk gegeten. We hadden 2 donerschotels. Heerlijk bereid en alles is vers.

Hendriks
9 July 2021

Het eten was weer super lekker

Fam.Jansma
8 July 2021

Heerlijk gegeten! Portie meer dan voldoende.

Hendriks
5 July 2021

Het was weer heerlijk

Zeilstra
4 July 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jildau
3 July 2021

Lekkere pizza’s, aardappeltjes en Döner. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgtijden klopte. 😃

Douwe
30 June 2021

Was weer super

Fok
30 June 2021

Helemaal prima!

Zeilstra
27 June 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paschion
25 June 2021

Het is alvast heel lekker en ze zijn heel klantvriendelijk

Woudstra
24 June 2021
Wiebo
22 June 2021

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging

Meintje
22 June 2021

Top ! altijd lekker en een flink gevulde topping. Voor de jongens altijd een feestje!

Jan
22 June 2021

lekker zoals altijd alleen de patat vergeten beetje jammer

Hendriks
20 June 2021

Het was weer super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijnstra
18 June 2021

De bezorging vond (zoals vaker) veel eerder plaats dan via de mail was aangekondigd. Dit kan ongelegen uitkomen.

Douwe
16 June 2021

Ja,wat moet ik zeggen.....WEER SUPER!!!

Jan
14 June 2021

lekker gegeten alleen een beetje te vroeg maar dat maakt niet veel uit van alles genoeg !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tiny
13 June 2021

het was weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
11 June 2021

Lekker zoals altijd aanrader !! en mooi op tijd

Henk
7 June 2021

Was prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zeilstra
3 June 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
3 June 2021

Super snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

douwe
3 June 2021

het was weer super !!

Menno
3 June 2021
douwe
1 June 2021

super pizza !!!!

KorteJ
1 June 2021

Er wort iets vergeten bij de bestelling Of het zijn de broodjes dan weer de knoflook sous

Zeilstra
26 May 2021

Heerlijk gegeten

Henk
25 May 2021

Was perfect!

Wouter
22 May 2021

Zit heel weinig in en maar een beetje shoarma stelde echt niks voor ik zou hier niks meer weg halen

Zeilstra
16 May 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
15 May 2021
Damien
15 May 2021

Perfect! Zoals altijd

Jaden
14 May 2021

Heb om half 12 besteld ondertussen is het half 3 en heb nogsteeds niks ontvangen Heel jammer want ik normaal is er altijd goeie service en lekker eten

Zeilstra
13 May 2021

Het was weer heerlijk

Hendriks
5 May 2021

Heerlijk gegeten Top En super snelle bezorging Wat ik jammer vind is dat als je voor 2 personen bestelt er maar 1 blikje drinken krijgt

Zeilstra
3 May 2021

Was weer heerlijk

69
28 April 2021

Altijd goed. Snelle bezorging en goed eten

Ronald
26 April 2021

Snel, heet en lekker

Zeilstra
26 April 2021

Heerlijk gegeten

Martje Wijnia
20 April 2021

Het was weer heerlijk! Luchtige pizzadozen en nog heerlijk warm, Ook de aardappeltjes waren heerlijk gebakken en gekruid. We bestellen hier altijd en ook altijd goed. Bezorgers ook erg vriendelijk.👍

Dk
19 April 2021
Thom
14 April 2021
Zeilstra
11 April 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilco
6 April 2021

Patat in kapsalon was net karton/oud/koud

Zeilstra
2 April 2021

Heerlijk gegeten

Jan
31 March 2021
Hendriks
28 March 2021

Super snelle bezorging Het eten was heerlijk warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GW
28 March 2021

Ruim 20 minuten te laat bezorgd

Klaas nijboer
25 March 2021

Top heerlijk gegeten ook bezorging op aangegeven tijd.

Zeilstra
24 March 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
18 March 2021

Eten was weer heerlijk

Ronald
12 March 2021
Marcel
11 March 2021

Snel bezorgd en goed eten. Niks op aan te merken.

Froukje veenstra
3 March 2021

Het was weer heerlijk Snel bezorgt lekker warm Vlees was goed gekruid Ja in 1 woord heerlijk

Tiny
3 March 2021

super lekker en super snelle bezorging

Bouke
28 February 2021

De pizza was prima. Bedankt.

GW
28 February 2021

De kwaliteit was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Helaas ontbraken de pitabroodjes.... kan een keer gebeuren. het eten was snel en vooral warm bezorgt. Ondanks de ontbrekende broodjes waren wij wel super tevreden.

Bouke
27 February 2021

Goed gegeten. Prima pizza. Bedankt.

DeVries
26 February 2021
Zeilstra
25 February 2021

Heerlijk gegeten

Sonja
22 February 2021

Was heerlijk mals vlees, vee champignons en uien. Lekkere pittige rode saus. Echt goed en lekker eten.

Zijnstra
19 February 2021
Jan
12 February 2021

Was lekker jammer dat ervop de folder staat dat je van af zoveel besteld dat je gratis frisdrank krijgt maar helaas niet gekregen dat is wel heel jaommer ook bij deze besteling wat laterbezorgd dan de door gegeven tijd

Zeilstra
12 February 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 February 2021

Super lekker

Linda
11 February 2021
J.Bakker
9 February 2021

Waren het drinken vergeten en we hadden gevraagd of ze ook gesneden konden worden en dat was ook niet gedaan.

Zeilstra
4 February 2021

Heerlijk gegeten

Rendert
2 February 2021
Jan
2 February 2021

Lekker zoals altijd !!

Tiny Hendriks
29 January 2021

Zo als weestal was het eten weer super goed

Suan
29 January 2021

De pizza was heerlijk. Er zat meer dan genoeg vlees op. Dit vond ik heel fijn.

Martin
23 January 2021

Lekker vers en smaakvol eten. Prima bezorging, het is altijd goed op temperatuur.

Zeilstra
22 January 2021

Super lekker eten

Zeilstra
15 January 2021

Heerlijk gegeten

Calvin
14 January 2021

Het was heerlijk!

Geeske
2 January 2020
Zeilstra
1 January 2020

Heerlijk gegeten. De beste wensen voor het nieuwe jaar

Jacob
1 January 2020

Was lekker en goed verzorgd.

Reinalda
1 January 2020

Ik had jammer genoeg maar in champignon in me mixed grill zitten terwijl ik juist blij was dat jullie na grote champignons waren gegaan.

Boon
26 December 2020

Zeer goed eten en super snel bezorgd.

Bekkema
26 December 2020

Helemaal toppie ... misschien een tip van mijn kant ... bij de spaghetti een rauwkost salade erbij dat breek even een verfriste bite☺️

Popping
25 December 2020

Waar voor je geld. En altijd lekker

Sherryle de Lanoy
23 December 2020

Ik heb 1 frisdrank minder gekregen. Wat betreft het eten, zowel de pasta als.friet was te zout

Zijnstra
20 December 2020

Zoals altijd eigenlijk te grote porties

Zeilstra
18 December 2020

Geweldig!!!

Hendriks
16 December 2020

Het eten was super lekker Bedankt

Wouter
9 December 2020

De kebab was niet lekker was gewoon restjes

Lucas
7 December 2020
Tiny Hendriks
4 December 2020

Het eten was goed maar de grote stukken vlees vielen me tegen

S.
2 December 2020

Pizzas waren prima 👍🏻 We bestelden ook een box maar de patat zat onderin en zag gewoon onder het vet, best smerig en zonde. De smaak was van het vlees verder goed

Froukje veenstra
1 December 2020

Jongens het was weer fantastisch. Echt heerlijk Snelle bezorging Nog lekker warm Prima Tot de volgende keer

Gurbe
29 November 2020
Tiny
27 November 2020

Het eten was heerlijk

Zeilstra
25 November 2020

Heerlijk gegeten , was weer fantastisch!!!

Jazmin
22 November 2020
Reinalda
17 November 2020
Azad.
17 November 2020

Lekker vers en warm top👌👌

Meneer Sander Dijkstra
17 November 2020

Altijd top hoor!

Arjan
14 November 2020

Deze keer een schotel lamskotelletjes besteld. Deze schotel viel me wat tegen. Ze waren droog. Wel een goede hoeveelheid. Volgende keer dus een andere schotel.

Gracejee
3 November 2020

Top! Al jaren klant en nog steeds de beste.. ideaal dat je via hun eigen app kan bestellen!

Nvt
2 November 2020
Zeilstra
30 October 2020

Super lekker gegeten

Froukje veenstra
27 October 2020

We hebben een heerlijke pizza donner en broodje shoarma gehad . De levering was snel . Het zou half 7 zijn maar het was er al om 6 uur (we hadden levering zo spoedig mogelijk) Het eten was nog goed warm . Het was heerlijk en lekker vlees En de bezorger was erg vriendelijk We bestellen er snel weer

Anoniem
27 October 2020
Kaatje
23 October 2020

Heerlijk! En mooi de kaas op het eerste laagje doner en dat weer een laag doner bovenop waardoor de kaas lekker zacht blijft! En sneller bezorgd dan verwachte bezorgtijd!

Zeilstra
22 October 2020

Heerlijk eten

Rendert
20 October 2020
Grace
18 October 2020
Zeilstra
16 October 2020

Heerlijk eten

M popping
15 October 2020
Tapper
13 October 2020

was zeer lekker goede service ook bedankt

Doornspeek
10 October 2020

Eten zoals gewend heerlijk echter heeft de bezorger onze bestelling op het verkeerde adres geleverd..

Tiny Hendriks
7 October 2020

Snel goed en heerlijk gegeten

M.Kielstra
4 October 2020

Gewoonlijk erg lekker eten. Vanavond viel het sparerib menu erg tegen.. de schijfjes zonder kruiden en erg donker. De sparerib was taai en bijna geen saus. De kapsalon was wel erg goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert zeilstra
1 October 2020

Eten is super goed en lekker

Stefan
26 September 2020

Lekkere Döner Kebab!

Tiny Hendriks
22 September 2020

Het eten was heerlijk

Arnold veenstra
16 September 2020

graag volgende keer ook u afspraken nakomen. Mijn pizza had champions. Ik heb gebeld, zou een andere komen. Maar al wat er kwam, er geen kwam geen andere. Weer gebeld. Is onderweg, helaas nooit deze pizza gezien. De rest van de bestelling was wel lekker en prima. Helaas heb ik niet kunnen genieten.

Sander Dijkstra
16 September 2020

Oh nee toch niet, :)

Sander Dijkstra
15 September 2020

Dit was de laatste keer

Zeilstra
11 September 2020

Eten is over heerlijk

Sacha
11 September 2020
Ramona
8 September 2020
Woudstra
4 September 2020
Paul
28 August 2020

De verwachte levertijd was 18.15 , maar werd ca. 18.00 geleverd zonder tussentijdse update. Dus een klein puntje van kritiek, omdat ik dat graag ha willen weten. Pizza's waren heerlijk !

Jeanette
26 August 2020

Het was weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Jan
25 August 2020

het smaakte heerlijk zoals gewoonlijk

Reinalda
21 August 2020

We hebben onze bestelling moeten annuleren nadat wij 25 min later belde omdat we onze bestelling niet op afgesproken tijdstip hadden gekregen en we waren voorlopig nog niet aan de buurt. Jammer gemiste kans

Zeilstra
19 August 2020

heel goed eten en altijd lekker.

Reinalda
16 August 2020

2 pizza's besteld waarvan 1 bedorven ananas op zat. Hier over gebelt en binnen 20 min een nieuwe pizza thuis bezorgt l. Deze was heerlijk maar vanwege de 1e pizza dit keer een minder positieve beoordeling.

Jeanette
12 August 2020

Heerlijke pizza’s. Was iets fout gegaan..maar is supergoed opgelost. Erg tevreden!

Hendriks
10 August 2020

Het eten was prima Alleen de bezorg duurde langet dan andetd

Buursma
10 August 2020

Normaal als we bestellen is alles goed. Helaas was het dit keer wat minder. De Shoarma was heel taai en de aardappelschijfjes waren ook niet lekker deze keer. De gene die ons eten bezorgde stond een lange tijd bij de scooter langer dan normaal ook stond er iemand bij de deur van ons gezin en moest een tijdje wachten voor dat we de bestelling aan konden nemen en betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijnstra
7 August 2020
Geert Zeilstra
1 August 2020

Super goed eten, en niet duur

Hendriks
31 July 2020

Het eten was top lekker warm

De haan
27 July 2020
jan
25 July 2020

Heerlijk gegeten

Hendriks
22 July 2020

Het eten was super...... Alleen jammer dat er niet op de doos staat welke pizza in de doos zit

jan
20 July 2020

Was weer lekker als vanouds en nu wel de blikjes apart zodat ze lekker koud waren. Toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reinalda
10 July 2020

Zoals altijd heerlijk eten en teveel maar daarom bestellen we ook prijs en kwaliteit is prima en we bestellen zeker weer vaker. De spare ribs waren dit keer verrassend mals en zo van het bot te halen heerlijk

jan
10 July 2020

De pizza was lekker de patat ook maar een koud blikje in een warme bak vind ik niet echt een goede combinatie dat is mijn enige opmerking

zeilstra
8 July 2020

Hele goede service

Geert Zeilstra
3 July 2020

Hele goede service

E.Spinder
2 July 2020

de halve kip was meer zwart dan bruin!!!