Bewertungen von Doner Combi Drachten

Neue Beurteilungen

5.0
Tiny Hendriks
20 September 2023

Heerlijk gegeten alleen de peper kwam iets teveel over verder was het prima

Bouke
16 September 2023

We zijn eigenlijk altijd tevreden over 't eten. Maar deze keer was de patat wel heul erg zout. We geven altijd op dat er geen kruiden en geen zout op de patat moet. Dat ging wel eens mis - maar dit keer is 't echt wel heel erg mis gegaan. Dat is wat jammer, want de patat kon helaas de prullenbak in. Verder zijn we echt wel tevreden hoor. Doner Combi levert eigenlijk altijd gewoon een prima hap en bezorgen (meestal) lekker snel. Over 't algemeen bekeken zijn we gewoon tevreden - maar dit keer dus wat verbaasd over de mega hoeveelheid zout.

Gerda
11 September 2023

Echt heel erg lekker!! Ik bestelde hier een tijdje terug voor het eerst via thuisbezorgd, maar nu via de eigen website. Het eten is altijd lekker! Maakt niet uit wat we bestellen. Het is nu bijna wekelijks dat we bestellen. Toppers!

Marijke
11 September 2023

De mixed grill voor 2 personen was heerlijk en meer dan voldoende. Vlot geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ka
1 September 2023
Bouke
11 August 2023

Prima gegeten. En (voor een vrijdag) ook nog eens super snel afgeleverd.

Tobias
9 August 2023
Zuidema
9 August 2023

Pizza's waren heerlijk, bezorging drama, 1 uur later dan gepland

Mo
3 August 2023

Haar zat nog aan de vis

Dijkstra
25 Juli 2023
F
22 Juli 2023

Buur jongen heeft het eten gebracht slechte bezorging

Tiny Hendriks
22 Juli 2023

Super goed gegeten en snelle bezorging

Dy
19 Juli 2023

Kapsalon was koud pizza was zo in de doos gegooid

Peter
18 Juli 2023
Nvt
10 Juli 2023
Jonathan
6 Juli 2023

Lekker eten, goede bezorgen, mijn go to place voor Pizza and Doner. Nog evel jaren jongens.

Tineke Mulder
1 Juli 2023

Wauw, zoiets lekkers heb ik nog nooit gehad! Lekkerste van de hele Kaden. En nog excuus bij bezorging dat het een paar minuutjes te laat was, dat had echt niet gehoeven.

mina
30 Juni 2023
Tiny Hendriks
29 Juni 2023

Lekker gegeten...super snelle bezorging

Altijd lekker!
28 Juni 2023
Atie hazenboom
24 Juni 2023

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd.

daymil
20 Juni 2023

goed verzorgde maaltijden en erg lekker. snelle service

And
13 Juni 2023
Feike Buursma
10 Juni 2023
Herman Tapper
7 Juni 2023
Douwe Otter
7 Juni 2023

Dit zijn 1 van de lekkerste pizza’s van Drachten

Top
31 Mai 2023
J
16 Mai 2023

Nomnom

Reinaldalem@live.nl
9 Mai 2023

4 heerlijke pizza's besteld. Goed belegd en heerlijke smaken. Top kwaliteit keer op keer. 5 sterren.

Nicolai
30 April 2023

Goeie service,heerlijk gegeten,een aanrader,een dikke 10!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tiny Hendriks
28 April 2023

Ik vond de kip wat tepittig verder was het eten goed

F. De Boer
26 April 2023

Heerlijk en zeer vriendelijke bezorger.

N. de Kraker
20 April 2023

Heerlijke pizza, goed belegd!

Sacha
18 April 2023
Hendriks
12 April 2023

Super gegeten snelle bezorging

....
4 April 2023

Jammer dat er bijna geen ananas op de pizza zat bij de HawaĂŻ & de pepers ontbrak op de peasane speciaal! Bezorging zou 16:45 zijn maar kwam pas 17:00

Jonathan
20 MĂ€rz 2023

De berzorger wist niet waar mijn huis was en ik kwam hem tegemoed. Het eten was lekker, en ook warm, kan zeker niet beter!

Eshme be
11 MĂ€rz 2023

Er was een foutje gemaakt in m'n bestelling maar er werd snel een nieuwe bezorgd, top! Bedankt doner combi!

A jacobi
9 MĂ€rz 2023

Keurig verpakt eten was lekker en netjes op de afgesproken tijd

Hendrik
27 Februar 2023

Super lekker en vers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tiny Hendriks
20 Februar 2023

Zo als altijd super lekker gegeten en super snelle bezorging

Klaas Van der wal
14 Februar 2023
Calvin
13 Februar 2023

Super gegeten en goede service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nienke
20 Januar 2023

Echt super lekker weer. Beste döner vlees van Drachten! Ze hebben hie rook heerlijke pizza’s voor een goede prijs.

Anoniem
8 Januar 2023
Bouke J. Henstra
5 Januar 2023

Wij hebben goed gegeten. Wij vonden de pizza's zelfs beter dan de keer daarvoor! De bezorging was ondanks drukte best snel. De frisdrank was vergeten maar dat vinden we niet erg (dat komt de volgende keer wel). Wij bestellen vaker bij Doner Combi en zijn eigenlijk altijd wel tevreden.

manou
4 Januar 2023
Tiny Hendriks
12 Dezember 2022

Het. Eten was prima....... alleen dat mijn gegevens opstaat liggen is minder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

popping
10 Dezember 2022

Lekker eten

Tiny Hendriks
1 Dezember 2022

Een hebben heerlijk gegeten het was weer super lekker

Azad azad
30 November 2022

Lekkerste pizza en aardige bezorger danku wel mannen

An
24 November 2022

Pizza besteld met extra olijven. Bij het bezorgen vd pizza krijg je te horen “ ohja de olijven zijn op dus krijg je blikje cola “ had er even over gebeld dan hadden we ergens anders besteld. Heel bijzonder

Monique
24 November 2022

De pizza's waren heerlijk!! Mag alleen iets minder kaas opđŸ€—

Hopi nice
12 November 2022

Heerlijk

Anoniem
6 November 2022

Altijd lekker en altijd optijd!

Jan
29 Oktober 2022

De bezorger wist niet eens op welke verdieping hij moest zijn en de pizza zat niet een warmhoudbak en het blikje fris zat bij de pizza in voor de rest wel lekker alleen het deeg een beetje slap

Henk
23 Oktober 2022

De kip schotel was fantastisch đŸ‘đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lukie Visser
23 Oktober 2022

Zoals altijd heerlijk, alleen deze keer spaans benauwd gehad, 3 keer rode saus, en 1 sambal saus, maar de 3 rode saus waren 3 sambal saus, gelukkig drinken genoeg, kan gebeuren, maar het is en blijft mijn favoriet, Döner Combi 👌👌👌👌👌

Annelies Hummel
20 Oktober 2022

18:45 zal het bij ons bezorgd worden half 8 eindelijk het eten . Niet de eerste keer dat we zo lang op ons eten moeten wachten

Jan
16 Oktober 2022

Heerlijk gegeten en het blikje fris ging ook goed eindelijk !!

Jan
30 September 2022

lekker lekker lekker

Douwe
28 September 2022

Gewoon super

Jan
17 September 2022

lekker gegeten malse shoarma en een bak vol

Veenstra
14 September 2022

Normaal geen klachten... maar nu heb ik 29 euro betaald voor 2x pizza en 1x stokbrood kruidenboter..en 2x cola. Vervolgens krijg ik het stokbrood en kruidenboter niet thuis afgeleverd. En is de bijgevoegde bon aan de onderkant afgeknipt en zou ik volgens de bon maar 23 euro kwijt zijn. Dat klopt niet. Wees eerlijk na je klanten. En mocht je iets niet meer kunnen bezorgen wees daar dan eerlijk in en neem contact met de klant op en stel voor iets anders voor in de plek dan te geven. Verder altijd positief over het eten!

Jan
1 September 2022

lekker gegeten voor herhaling vatbaar alleen blikje doe ik maar niet meer hahaha

Jan
26 August 2022

het eten was heerlijk alleen weer een blikje besteld en niet gekregen gelukkig later wel maar dit is al vaker gebeurd

Knaak
27 Juli 2022

Het was weerlijk En bezorging mooi op de afgesproken tijd

Tiny
22 Juli 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten goed warm snelle bezorging

An
21 Juli 2022

Kipschotel was superlekker en fijn dat het zo snel bezorgd werd!

Knaak
20 Juli 2022
Tineke Mulder
17 Juli 2022
Jan
26 Juni 2022

lekker alleen jammer dat de aardappelschijfjes in het bakje er bij zitten

Bouke
8 Juni 2022

Wij zijn blij met Doner Combi. Het is fijn om daar een maaltijd te bestellen.

Linda
6 Juni 2022
jan
3 Juni 2022

lekker

Jordan
21 Mai 2022

Altijd snel, altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger ♄

Bouke J. Henstra
19 Mai 2022

Geen klachten alleen maar complimenten. Bedankt voor de maaltijd en de bezorging.

Tiny Hendriks
18 Mai 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

Ik
13 Mai 2022
Paulusma
2 Mai 2022

Bestel regelmatig hier en is altijd super maar deze keer was het echt slecht. De broodjes waren taai en zwartgeblakend, het vlees smaakte niet zoals anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouke
23 April 2022

Ik bestel regelmatig bij Doner Combi. Het enige aandachtspunt is de salade. Die zit meestal in dezelfde tas als de warme gerechten - en is daardoor wel eens wat warm. Verder dik in orde en zeer tevreden. Nog nooit ziek geweest na het eten van iets wat ik bij Doner Combi had besteld. Het eten smaakt prima en is altijd warm en wordt meestal heel snel geleverd. Nu maakt mij het laatste niet zoveel uit (geen haast met eten) maar het valt wel op dat ze snel zijn.

Ka
20 April 2022

Tip voor de koude dingen. Doe ze apart in een ander tasje. Zodat de sla en saus niet warm wordt. Laatst het zelfde probleem, de sla zag er niet meer vers uit, vandaag vonden we het nog erger waardoor we het ook nu hebben weg gegooid. Voor de rest is het eten super

Froukje veenstra
18 April 2022

De döner pizza was heerlijk Het broodje shoarma was redelijk vlees beetje taai

Johan
17 April 2022
Levi
15 April 2022
Douwe
13 April 2022

Alweer super

Kenneth
30 MĂ€rz 2022

Goede snelle bezorging en eerder dan aangegeven. Kwalitatief altijd goed hier:)

Herman Tapper
28 MĂ€rz 2022
De haan
27 MĂ€rz 2022

Erg hard gebakken , 10 min later dan het zou komen was al bijna koud bij aankomst. Heb beter eten gehad bij jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tiny Hendriks
20 MĂ€rz 2022

Zo als altijd goed verzorgd snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zeilstra
16 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten

Kooi team baukje
15 MĂ€rz 2022

is meestal erg goed je merkt in mijn ogen dat er niet altijd de zelfde bakker bezig is

Casu
11 MĂ€rz 2022

Altijd goed eten.we bestelen vaker en altijd optijd.prima mooie zaak

Tiny Hendriks
24 Februar 2022

Zo als altijd snelle levering en echt warm eten

Zeilstra
23 Februar 2022

Heerlijk gegeten

Tapper
19 Februar 2022

Ondanks de storm gisteren warm netjes en optijd geleverd

Z
3 Februar 2022
jan
22 Januar 2022

ik had 7 uur besteld werd half 8 dat is niet zo erg was weer ouwerwets lekker

Tapper
19 Januar 2022
Menno
19 Januar 2022

Zeer snel bezorgd en kwaliteit zoals gewend op locatie te eten!

Baukje Leerstra
15 Januar 2022
Zeilstra
14 Januar 2022

Heerlijk gegeten

Reinalda
14 Januar 2022

We hadden dit keer wat minder vlees aan de spareribs en de buitenste waren alleen maar bod. Verser kwaliteit was goed zoals altijd

Hendriks
14 Januar 2022

Het eten was weer geweldig

San
7 Januar 2022

Helaas viel het vandaag tegen..bijna 1,5uur gewacht.. aardappeltje waren hard en koud. Normaal Altijd erg tevreden

Anoniem
2 Januar 2021

Keurig.

Reinalda
24 Dezember 2021
douwe
22 Dezember 2021

de beste van Drachten

Sonic
22 Dezember 2021

Goed eten

Lukie Visser
20 Dezember 2021

Zoals altijd, HEERLIJK 👌👌👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zeilstra
18 Dezember 2021

Heerlijk gegeten

Ka
17 Dezember 2021

Ik vond de aardappeltjes wat te zout maar rest was heerlijk

.
17 Dezember 2021

Ruim op tijd. Lekker eten. Misschien wel met bezorging op corona maatregelen letten

Tiny Hendriks
14 Dezember 2021

Het was heerlijk warm. S

Herman
13 Dezember 2021

De kapsalon had aantal stukjes rood vlees weet niet of dat klopt maar die heb ik er uit gehaald wand dat smaakte niet echt fijn proefde of het nog beetje rauw was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
11 Dezember 2021

lekker hoor

Wietse
11 Dezember 2021

Heerlijk eten

Zeilstra
9 Dezember 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
4 Dezember 2021

Het eten was goed.jammer dat de broodjes wat verband waren en de knoflook sous miste

Bob Koers
1 Dezember 2021

Lekker gegeten

Reinalda
28 November 2021
Zeilstra
27 November 2021

Heerlijk gegeten

Bob Koers
24 November 2021

Ik geef 3 sterren , om dat de pizza lauw was. Dat viel ons erg tegen.

Reinalda
21 November 2021
Tiny Hendriks
21 November 2021

Het was weer super lekker

D
20 November 2021
Jan
17 November 2021

Als je de pizza nou in een bak doet bij bezorgen blijft die ook langer warm is maar een advies verder was hij weer lekker lekker lekker

Tapper Numan
15 November 2021

Kapsalon vroeg ik sla appart kreeg ik er gewoon op en normaal zaten er geen rauwe uien en rauwe paprikas in nu wel dus het beviel me niet echt heb het helaas niet opgegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tiny Hendriks
4 November 2021

Zo als altijd goede kwaliteit en snelle bezorging

M
3 November 2021

Bezorging duurde lang, de kapsalon was met patat ipv de aangegeven en op de bon gearceerde aardappelschijfjes en het vlees van de doner was al lauw waardoor ik dat eerst moest opwarmen, ook de broodjes waren droger dan normaal. Helaas! Zijn we niet van jullie gewend. Hopelijk volgende keer beter.

Jan
18 Oktober 2021

misschien een idee de patat of aardappelschijfjes apart er bij dat ze lekker knapperig blijven in plaats van bij het vlees dat ze slap zijn

Wiersma Kooi security
16 Oktober 2021

Zoals meestal is de kwaliteit erg goed en heet geleverd en precies op tijd

Zeilstrs
13 Oktober 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
6 Oktober 2021

Heerlijk gegeten

Popping
26 September 2021
Jan
24 September 2021

Pizza was niet heel erg warm. ik dacht dat ze altijd in een plastic bak werden bezorgd. wel lekkere pizza

Tiny Hendriks
23 September 2021

het eten was weer top......net als de bezorging

WdH
20 September 2021

Prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Reinalda
19 September 2021

Heerlijk zacht gegaarde sparibs. De sla was ook iets anders dan normaal maar op de goeie manier zat een extra verfrissing in de sla.

Henk
19 September 2021
Zeilstra
19 September 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Spinder
19 September 2021

Gebakken Aardappelen waren koud en week,door te late bezorging,toegeven door bezorger die eerst bij foutief adres was!!

Paulusma
18 September 2021

Kapsalon was weer super!!!!!

Jan
17 September 2021

heerlijk gegeten alleen jammer van de patat maar die kwam later nog !!

Jan
15 September 2021

Lekker zoals altijd en mooi op tijd !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zeilstra
15 September 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 September 2021

Het eten was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
10 September 2021

Te late bezorging net als de keer daarvoor, dit is goed gemaakt door extra drinken maar de sauzen waren vergeten.

Douwe
8 September 2021

Weer helemaal goed

Zeilstra
4 September 2021

Heerlijk gegeten

Willem
4 September 2021

Heerlijke pizza’s gehad. Lekker warm. En precies op tijd. Vriendelijke/hartelijke bezorger.

Tiny Hendriks
31 August 2021

het eten was weer goed

Douwe
26 August 2021

Weer super

Douwe
25 August 2021

Weer dikke prima.......wel de beste in Drachten

Bob
25 August 2021

Erg lekker

Tiny Hendriks
23 August 2021

Het was weer lekker. En super snelle bezorging

Reinalda
23 August 2021

Heerlijke mixed grill gehad super lekkere spade ribs en lamskotelet. Enige min punt was weinig doner en veel kip stukjes. Maar de smaak is prima.

Zeilstra
22 August 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paulusma
18 August 2021

Altijd superlekker en vriendelijke mensen

Jan
8 August 2021

lekker lekker lekker

Zeilstra
5 August 2021

Heerlijk gegeten

Bouke Henstra
3 August 2021

Lekker gegeten. Bedankt.

Tiny Hendriks
2 August 2021

Het was weer super lekker

Zeilstra
27 Juli 2021

Super eten!!!

Zeilstra
21 Juli 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
21 Juli 2021

Heerlijk gegeten het was weer top super snelle bezorging

Anna marie
20 Juli 2021

De pizza's waren groot en erg lekker !

Douwe
15 Juli 2021
Zeilstra
15 Juli 2021

Super lekker

Sven Boxum
12 Juli 2021

Heerlijk gegeten, constante kwaliteit en snelle levering. Tot de volgende ronde.

Reinalda
10 Juli 2021

Heerlijk gegeten. We hadden 2 donerschotels. Heerlijk bereid en alles is vers.

Hendriks
9 Juli 2021

Het eten was weer super lekker

Fam.Jansma
8 Juli 2021

Heerlijk gegeten! Portie meer dan voldoende.

Hendriks
5 Juli 2021

Het was weer heerlijk

Zeilstra
4 Juli 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jildau
3 Juli 2021

Lekkere pizza’s, aardappeltjes en Döner. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgtijden klopte. 😃

Douwe
30 Juni 2021

Was weer super

Fok
30 Juni 2021

Helemaal prima!

Zeilstra
27 Juni 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paschion
25 Juni 2021

Het is alvast heel lekker en ze zijn heel klantvriendelijk

Woudstra
24 Juni 2021
Wiebo
22 Juni 2021

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging

Meintje
22 Juni 2021

Top ! altijd lekker en een flink gevulde topping. Voor de jongens altijd een feestje!

Jan
22 Juni 2021

lekker zoals altijd alleen de patat vergeten beetje jammer

Hendriks
20 Juni 2021

Het was weer super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zijnstra
18 Juni 2021

De bezorging vond (zoals vaker) veel eerder plaats dan via de mail was aangekondigd. Dit kan ongelegen uitkomen.

Douwe
16 Juni 2021

Ja,wat moet ik zeggen.....WEER SUPER!!!

Jan
14 Juni 2021

lekker gegeten alleen een beetje te vroeg maar dat maakt niet veel uit van alles genoeg !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tiny
13 Juni 2021

het was weer super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
11 Juni 2021

Lekker zoals altijd aanrader !! en mooi op tijd

Henk
7 Juni 2021

Was prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zeilstra
3 Juni 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
3 Juni 2021

Super snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

douwe
3 Juni 2021

het was weer super !!

Menno
3 Juni 2021
douwe
1 Juni 2021

super pizza !!!!

KorteJ
1 Juni 2021

Er wort iets vergeten bij de bestelling Of het zijn de broodjes dan weer de knoflook sous

Zeilstra
26 Mai 2021

Heerlijk gegeten

Henk
25 Mai 2021

Was perfect!

Wouter
22 Mai 2021

Zit heel weinig in en maar een beetje shoarma stelde echt niks voor ik zou hier niks meer weg halen

Zeilstra
16 Mai 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
15 Mai 2021
Damien
15 Mai 2021

Perfect! Zoals altijd

Jaden
14 Mai 2021

Heb om half 12 besteld ondertussen is het half 3 en heb nogsteeds niks ontvangen Heel jammer want ik normaal is er altijd goeie service en lekker eten

Zeilstra
13 Mai 2021

Het was weer heerlijk

Hendriks
5 Mai 2021

Heerlijk gegeten Top En super snelle bezorging Wat ik jammer vind is dat als je voor 2 personen bestelt er maar 1 blikje drinken krijgt

Zeilstra
3 Mai 2021

Was weer heerlijk

69
28 April 2021

Altijd goed. Snelle bezorging en goed eten

Ronald
26 April 2021

Snel, heet en lekker

Zeilstra
26 April 2021

Heerlijk gegeten

Martje Wijnia
20 April 2021

Het was weer heerlijk! Luchtige pizzadozen en nog heerlijk warm, Ook de aardappeltjes waren heerlijk gebakken en gekruid. We bestellen hier altijd en ook altijd goed. Bezorgers ook erg vriendelijk.👍

Dk
19 April 2021
Thom
14 April 2021
Zeilstra
11 April 2021

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilco
6 April 2021

Patat in kapsalon was net karton/oud/koud

Zeilstra
2 April 2021

Heerlijk gegeten

Jan
31 MĂ€rz 2021
Hendriks
28 MĂ€rz 2021

Super snelle bezorging Het eten was heerlijk warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GW
28 MĂ€rz 2021

Ruim 20 minuten te laat bezorgd

Klaas nijboer
25 MĂ€rz 2021

Top heerlijk gegeten ook bezorging op aangegeven tijd.

Zeilstra
24 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
18 MĂ€rz 2021

Eten was weer heerlijk

Ronald
12 MĂ€rz 2021
Marcel
11 MĂ€rz 2021

Snel bezorgd en goed eten. Niks op aan te merken.

Froukje veenstra
3 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk Snel bezorgt lekker warm Vlees was goed gekruid Ja in 1 woord heerlijk

Tiny
3 MĂ€rz 2021

super lekker en super snelle bezorging

Bouke
28 Februar 2021

De pizza was prima. Bedankt.

GW
28 Februar 2021

De kwaliteit was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Helaas ontbraken de pitabroodjes.... kan een keer gebeuren. het eten was snel en vooral warm bezorgt. Ondanks de ontbrekende broodjes waren wij wel super tevreden.

Bouke
27 Februar 2021

Goed gegeten. Prima pizza. Bedankt.

DeVries
26 Februar 2021
Zeilstra
25 Februar 2021

Heerlijk gegeten

Sonja
22 Februar 2021

Was heerlijk mals vlees, vee champignons en uien. Lekkere pittige rode saus. Echt goed en lekker eten.

Zijnstra
19 Februar 2021
Jan
12 Februar 2021

Was lekker jammer dat ervop de folder staat dat je van af zoveel besteld dat je gratis frisdrank krijgt maar helaas niet gekregen dat is wel heel jaommer ook bij deze besteling wat laterbezorgd dan de door gegeven tijd

Zeilstra
12 Februar 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 Februar 2021

Super lekker

Linda
11 Februar 2021
J.Bakker
9 Februar 2021

Waren het drinken vergeten en we hadden gevraagd of ze ook gesneden konden worden en dat was ook niet gedaan.

Zeilstra
4 Februar 2021

Heerlijk gegeten

Rendert
2 Februar 2021
Jan
2 Februar 2021

Lekker zoals altijd !!

Tiny Hendriks
29 Januar 2021

Zo als weestal was het eten weer super goed

Suan
29 Januar 2021

De pizza was heerlijk. Er zat meer dan genoeg vlees op. Dit vond ik heel fijn.

Martin
23 Januar 2021

Lekker vers en smaakvol eten. Prima bezorging, het is altijd goed op temperatuur.

Zeilstra
22 Januar 2021

Super lekker eten

Zeilstra
15 Januar 2021

Heerlijk gegeten

Calvin
14 Januar 2021

Het was heerlijk!

Geeske
2 Januar 2020
Zeilstra
1 Januar 2020

Heerlijk gegeten. De beste wensen voor het nieuwe jaar

Jacob
1 Januar 2020

Was lekker en goed verzorgd.

Reinalda
1 Januar 2020

Ik had jammer genoeg maar in champignon in me mixed grill zitten terwijl ik juist blij was dat jullie na grote champignons waren gegaan.

Boon
26 Dezember 2020

Zeer goed eten en super snel bezorgd.

Bekkema
26 Dezember 2020

Helemaal toppie ... misschien een tip van mijn kant ... bij de spaghetti een rauwkost salade erbij dat breek even een verfriste biteâ˜ș

Popping
25 Dezember 2020

Waar voor je geld. En altijd lekker

Sherryle de Lanoy
23 Dezember 2020

Ik heb 1 frisdrank minder gekregen. Wat betreft het eten, zowel de pasta als.friet was te zout

Zijnstra
20 Dezember 2020

Zoals altijd eigenlijk te grote porties

Zeilstra
18 Dezember 2020

Geweldig!!!

Hendriks
16 Dezember 2020

Het eten was super lekker Bedankt

Wouter
9 Dezember 2020

De kebab was niet lekker was gewoon restjes

Lucas
7 Dezember 2020
Tiny Hendriks
4 Dezember 2020

Het eten was goed maar de grote stukken vlees vielen me tegen

S.
2 Dezember 2020

Pizzas waren prima đŸ‘đŸ» We bestelden ook een box maar de patat zat onderin en zag gewoon onder het vet, best smerig en zonde. De smaak was van het vlees verder goed

Froukje veenstra
1 Dezember 2020

Jongens het was weer fantastisch. Echt heerlijk Snelle bezorging Nog lekker warm Prima Tot de volgende keer

Gurbe
29 November 2020
Tiny
27 November 2020

Het eten was heerlijk

Zeilstra
25 November 2020

Heerlijk gegeten , was weer fantastisch!!!

Jazmin
22 November 2020