Avaliações de Doner Combi Drachten

Avaliações recentes

5.0
Tiny Hendriks
1 dezembro 2022

Een hebben heerlijk gegeten het was weer super lekker

Azad azad
30 novembro 2022

Lekkerste pizza en aardige bezorger danku wel mannen

An
24 novembro 2022

Pizza besteld met extra olijven. Bij het bezorgen vd pizza krijg je te horen “ ohja de olijven zijn op dus krijg je blikje cola “ had er even over gebeld dan hadden we ergens anders besteld. Heel bijzonder

Monique
24 novembro 2022

De pizza's waren heerlijk!! Mag alleen iets minder kaas op🤗

Hopi nice
12 novembro 2022

Heerlijk

Anoniem
6 novembro 2022

Altijd lekker en altijd optijd!

Jan
29 outubro 2022

De bezorger wist niet eens op welke verdieping hij moest zijn en de pizza zat niet een warmhoudbak en het blikje fris zat bij de pizza in voor de rest wel lekker alleen het deeg een beetje slap

Henk
23 outubro 2022

De kip schotel was fantastisch 👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lukie Visser
23 outubro 2022

Zoals altijd heerlijk, alleen deze keer spaans benauwd gehad, 3 keer rode saus, en 1 sambal saus, maar de 3 rode saus waren 3 sambal saus, gelukkig drinken genoeg, kan gebeuren, maar het is en blijft mijn favoriet, Döner Combi 👌👌👌👌👌

Annelies Hummel
20 outubro 2022

18:45 zal het bij ons bezorgd worden half 8 eindelijk het eten . Niet de eerste keer dat we zo lang op ons eten moeten wachten

Jan
16 outubro 2022

Heerlijk gegeten en het blikje fris ging ook goed eindelijk !!

Jan
30 setembro 2022

lekker lekker lekker

Douwe
28 setembro 2022

Gewoon super

Jan
17 setembro 2022

lekker gegeten malse shoarma en een bak vol

Veenstra
14 setembro 2022

Normaal geen klachten... maar nu heb ik 29 euro betaald voor 2x pizza en 1x stokbrood kruidenboter..en 2x cola. Vervolgens krijg ik het stokbrood en kruidenboter niet thuis afgeleverd. En is de bijgevoegde bon aan de onderkant afgeknipt en zou ik volgens de bon maar 23 euro kwijt zijn. Dat klopt niet. Wees eerlijk na je klanten. En mocht je iets niet meer kunnen bezorgen wees daar dan eerlijk in en neem contact met de klant op en stel voor iets anders voor in de plek dan te geven. Verder altijd positief over het eten!

Jan
1 setembro 2022

lekker gegeten voor herhaling vatbaar alleen blikje doe ik maar niet meer hahaha

Jan
26 agosto 2022

het eten was heerlijk alleen weer een blikje besteld en niet gekregen gelukkig later wel maar dit is al vaker gebeurd

Knaak
27 julho 2022

Het was weerlijk En bezorging mooi op de afgesproken tijd

Tiny
22 julho 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten goed warm snelle bezorging

An
21 julho 2022

Kipschotel was superlekker en fijn dat het zo snel bezorgd werd!

Knaak
20 julho 2022
Tineke Mulder
17 julho 2022
Jan
26 junho 2022

lekker alleen jammer dat de aardappelschijfjes in het bakje er bij zitten

Bouke
8 junho 2022

Wij zijn blij met Doner Combi. Het is fijn om daar een maaltijd te bestellen.

Linda
6 junho 2022
jan
3 junho 2022

lekker

Jordan
21 maio 2022

Altijd snel, altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger ♥️

Bouke J. Henstra
19 maio 2022

Geen klachten alleen maar complimenten. Bedankt voor de maaltijd en de bezorging.

Tiny Hendriks
18 maio 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

Ik
13 maio 2022
Paulusma
2 maio 2022

Bestel regelmatig hier en is altijd super maar deze keer was het echt slecht. De broodjes waren taai en zwartgeblakend, het vlees smaakte niet zoals anders.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bouke
23 abril 2022

Ik bestel regelmatig bij Doner Combi. Het enige aandachtspunt is de salade. Die zit meestal in dezelfde tas als de warme gerechten - en is daardoor wel eens wat warm. Verder dik in orde en zeer tevreden. Nog nooit ziek geweest na het eten van iets wat ik bij Doner Combi had besteld. Het eten smaakt prima en is altijd warm en wordt meestal heel snel geleverd. Nu maakt mij het laatste niet zoveel uit (geen haast met eten) maar het valt wel op dat ze snel zijn.

Ka
20 abril 2022

Tip voor de koude dingen. Doe ze apart in een ander tasje. Zodat de sla en saus niet warm wordt. Laatst het zelfde probleem, de sla zag er niet meer vers uit, vandaag vonden we het nog erger waardoor we het ook nu hebben weg gegooid. Voor de rest is het eten super

Froukje veenstra
18 abril 2022

De döner pizza was heerlijk Het broodje shoarma was redelijk vlees beetje taai

Johan
17 abril 2022
Levi
15 abril 2022
Douwe
13 abril 2022

Alweer super

Kenneth
30 março 2022

Goede snelle bezorging en eerder dan aangegeven. Kwalitatief altijd goed hier:)

Herman Tapper
28 março 2022
De haan
27 março 2022

Erg hard gebakken , 10 min later dan het zou komen was al bijna koud bij aankomst. Heb beter eten gehad bij jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiny Hendriks
20 março 2022

Zo als altijd goed verzorgd snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zeilstra
16 março 2022

Heerlijk gegeten

Kooi team baukje
15 março 2022

is meestal erg goed je merkt in mijn ogen dat er niet altijd de zelfde bakker bezig is

Casu
11 março 2022

Altijd goed eten.we bestelen vaker en altijd optijd.prima mooie zaak

Tiny Hendriks
24 fevereiro 2022

Zo als altijd snelle levering en echt warm eten

Zeilstra
23 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten

Tapper
19 fevereiro 2022

Ondanks de storm gisteren warm netjes en optijd geleverd

Z
3 fevereiro 2022
jan
22 janeiro 2022

ik had 7 uur besteld werd half 8 dat is niet zo erg was weer ouwerwets lekker

Tapper
19 janeiro 2022
Menno
19 janeiro 2022

Zeer snel bezorgd en kwaliteit zoals gewend op locatie te eten!

Baukje Leerstra
15 janeiro 2022
Zeilstra
14 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Reinalda
14 janeiro 2022

We hadden dit keer wat minder vlees aan de spareribs en de buitenste waren alleen maar bod. Verser kwaliteit was goed zoals altijd

Hendriks
14 janeiro 2022

Het eten was weer geweldig

San
7 janeiro 2022

Helaas viel het vandaag tegen..bijna 1,5uur gewacht.. aardappeltje waren hard en koud. Normaal Altijd erg tevreden

Anoniem
2 janeiro 2021

Keurig.

Reinalda
24 dezembro 2021
douwe
22 dezembro 2021

de beste van Drachten

Sonic
22 dezembro 2021

Goed eten

Lukie Visser
20 dezembro 2021

Zoals altijd, HEERLIJK 👌👌👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zeilstra
18 dezembro 2021

Heerlijk gegeten

Ka
17 dezembro 2021

Ik vond de aardappeltjes wat te zout maar rest was heerlijk

.
17 dezembro 2021

Ruim op tijd. Lekker eten. Misschien wel met bezorging op corona maatregelen letten

Tiny Hendriks
14 dezembro 2021

Het was heerlijk warm. S

Herman
13 dezembro 2021

De kapsalon had aantal stukjes rood vlees weet niet of dat klopt maar die heb ik er uit gehaald wand dat smaakte niet echt fijn proefde of het nog beetje rauw was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
11 dezembro 2021

lekker hoor

Wietse
11 dezembro 2021

Heerlijk eten

Zeilstra
9 dezembro 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
4 dezembro 2021

Het eten was goed.jammer dat de broodjes wat verband waren en de knoflook sous miste

Bob Koers
1 dezembro 2021

Lekker gegeten

Reinalda
28 novembro 2021
Zeilstra
27 novembro 2021

Heerlijk gegeten

Bob Koers
24 novembro 2021

Ik geef 3 sterren , om dat de pizza lauw was. Dat viel ons erg tegen.

Reinalda
21 novembro 2021
Tiny Hendriks
21 novembro 2021

Het was weer super lekker

D
20 novembro 2021
Jan
17 novembro 2021

Als je de pizza nou in een bak doet bij bezorgen blijft die ook langer warm is maar een advies verder was hij weer lekker lekker lekker

Tapper Numan
15 novembro 2021

Kapsalon vroeg ik sla appart kreeg ik er gewoon op en normaal zaten er geen rauwe uien en rauwe paprikas in nu wel dus het beviel me niet echt heb het helaas niet opgegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiny Hendriks
4 novembro 2021

Zo als altijd goede kwaliteit en snelle bezorging

M
3 novembro 2021

Bezorging duurde lang, de kapsalon was met patat ipv de aangegeven en op de bon gearceerde aardappelschijfjes en het vlees van de doner was al lauw waardoor ik dat eerst moest opwarmen, ook de broodjes waren droger dan normaal. Helaas! Zijn we niet van jullie gewend. Hopelijk volgende keer beter.

Jan
18 outubro 2021

misschien een idee de patat of aardappelschijfjes apart er bij dat ze lekker knapperig blijven in plaats van bij het vlees dat ze slap zijn

Wiersma Kooi security
16 outubro 2021

Zoals meestal is de kwaliteit erg goed en heet geleverd en precies op tijd

Zeilstrs
13 outubro 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
6 outubro 2021

Heerlijk gegeten

Popping
26 setembro 2021
Jan
24 setembro 2021

Pizza was niet heel erg warm. ik dacht dat ze altijd in een plastic bak werden bezorgd. wel lekkere pizza

Tiny Hendriks
23 setembro 2021

het eten was weer top......net als de bezorging

WdH
20 setembro 2021

Prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reinalda
19 setembro 2021

Heerlijk zacht gegaarde sparibs. De sla was ook iets anders dan normaal maar op de goeie manier zat een extra verfrissing in de sla.

Henk
19 setembro 2021
Zeilstra
19 setembro 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Spinder
19 setembro 2021

Gebakken Aardappelen waren koud en week,door te late bezorging,toegeven door bezorger die eerst bij foutief adres was!!

Paulusma
18 setembro 2021

Kapsalon was weer super!!!!!

Jan
17 setembro 2021

heerlijk gegeten alleen jammer van de patat maar die kwam later nog !!

Jan
15 setembro 2021

Lekker zoals altijd en mooi op tijd !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zeilstra
15 setembro 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 setembro 2021

Het eten was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
10 setembro 2021

Te late bezorging net als de keer daarvoor, dit is goed gemaakt door extra drinken maar de sauzen waren vergeten.

Douwe
8 setembro 2021

Weer helemaal goed

Zeilstra
4 setembro 2021

Heerlijk gegeten

Willem
4 setembro 2021

Heerlijke pizza’s gehad. Lekker warm. En precies op tijd. Vriendelijke/hartelijke bezorger.

Tiny Hendriks
31 agosto 2021

het eten was weer goed

Douwe
26 agosto 2021

Weer super

Douwe
25 agosto 2021

Weer dikke prima.......wel de beste in Drachten

Bob
25 agosto 2021

Erg lekker

Tiny Hendriks
23 agosto 2021

Het was weer lekker. En super snelle bezorging

Reinalda
23 agosto 2021

Heerlijke mixed grill gehad super lekkere spade ribs en lamskotelet. Enige min punt was weinig doner en veel kip stukjes. Maar de smaak is prima.

Zeilstra
22 agosto 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paulusma
18 agosto 2021

Altijd superlekker en vriendelijke mensen

Jan
8 agosto 2021

lekker lekker lekker

Zeilstra
5 agosto 2021

Heerlijk gegeten

Bouke Henstra
3 agosto 2021

Lekker gegeten. Bedankt.

Tiny Hendriks
2 agosto 2021

Het was weer super lekker

Zeilstra
27 julho 2021

Super eten!!!

Zeilstra
21 julho 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
21 julho 2021

Heerlijk gegeten het was weer top super snelle bezorging

Anna marie
20 julho 2021

De pizza's waren groot en erg lekker !

Douwe
15 julho 2021
Zeilstra
15 julho 2021

Super lekker

Sven Boxum
12 julho 2021

Heerlijk gegeten, constante kwaliteit en snelle levering. Tot de volgende ronde.

Reinalda
10 julho 2021

Heerlijk gegeten. We hadden 2 donerschotels. Heerlijk bereid en alles is vers.

Hendriks
9 julho 2021

Het eten was weer super lekker

Fam.Jansma
8 julho 2021

Heerlijk gegeten! Portie meer dan voldoende.

Hendriks
5 julho 2021

Het was weer heerlijk

Zeilstra
4 julho 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jildau
3 julho 2021

Lekkere pizza’s, aardappeltjes en Döner. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgtijden klopte. 😃

Douwe
30 junho 2021

Was weer super

Fok
30 junho 2021

Helemaal prima!

Zeilstra
27 junho 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paschion
25 junho 2021

Het is alvast heel lekker en ze zijn heel klantvriendelijk

Woudstra
24 junho 2021
Wiebo
22 junho 2021

Heerlijk gegeten! Vlotte bezorging

Meintje
22 junho 2021

Top ! altijd lekker en een flink gevulde topping. Voor de jongens altijd een feestje!

Jan
22 junho 2021

lekker zoals altijd alleen de patat vergeten beetje jammer

Hendriks
20 junho 2021

Het was weer super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zijnstra
18 junho 2021

De bezorging vond (zoals vaker) veel eerder plaats dan via de mail was aangekondigd. Dit kan ongelegen uitkomen.

Douwe
16 junho 2021

Ja,wat moet ik zeggen.....WEER SUPER!!!

Jan
14 junho 2021

lekker gegeten alleen een beetje te vroeg maar dat maakt niet veel uit van alles genoeg !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiny
13 junho 2021

het was weer super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
11 junho 2021

Lekker zoals altijd aanrader !! en mooi op tijd

Henk
7 junho 2021

Was prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zeilstra
3 junho 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
3 junho 2021

Super snelle bezorging en heerlijk warm gegeten

douwe
3 junho 2021

het was weer super !!

Menno
3 junho 2021
douwe
1 junho 2021

super pizza !!!!

KorteJ
1 junho 2021

Er wort iets vergeten bij de bestelling Of het zijn de broodjes dan weer de knoflook sous

Zeilstra
26 maio 2021

Heerlijk gegeten

Henk
25 maio 2021

Was perfect!

Wouter
22 maio 2021

Zit heel weinig in en maar een beetje shoarma stelde echt niks voor ik zou hier niks meer weg halen

Zeilstra
16 maio 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
15 maio 2021
Damien
15 maio 2021

Perfect! Zoals altijd

Jaden
14 maio 2021

Heb om half 12 besteld ondertussen is het half 3 en heb nogsteeds niks ontvangen Heel jammer want ik normaal is er altijd goeie service en lekker eten

Zeilstra
13 maio 2021

Het was weer heerlijk

Hendriks
5 maio 2021

Heerlijk gegeten Top En super snelle bezorging Wat ik jammer vind is dat als je voor 2 personen bestelt er maar 1 blikje drinken krijgt

Zeilstra
3 maio 2021

Was weer heerlijk

69
28 abril 2021

Altijd goed. Snelle bezorging en goed eten

Ronald
26 abril 2021

Snel, heet en lekker

Zeilstra
26 abril 2021

Heerlijk gegeten

Martje Wijnia
20 abril 2021

Het was weer heerlijk! Luchtige pizzadozen en nog heerlijk warm, Ook de aardappeltjes waren heerlijk gebakken en gekruid. We bestellen hier altijd en ook altijd goed. Bezorgers ook erg vriendelijk.👍

Dk
19 abril 2021
Thom
14 abril 2021
Zeilstra
11 abril 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilco
6 abril 2021

Patat in kapsalon was net karton/oud/koud

Zeilstra
2 abril 2021

Heerlijk gegeten

Jan
31 março 2021
Hendriks
28 março 2021

Super snelle bezorging Het eten was heerlijk warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GW
28 março 2021

Ruim 20 minuten te laat bezorgd

Klaas nijboer
25 março 2021

Top heerlijk gegeten ook bezorging op aangegeven tijd.

Zeilstra
24 março 2021

Heerlijk gegeten

Zeilstra
18 março 2021

Eten was weer heerlijk

Ronald
12 março 2021
Marcel
11 março 2021

Snel bezorgd en goed eten. Niks op aan te merken.

Froukje veenstra
3 março 2021

Het was weer heerlijk Snel bezorgt lekker warm Vlees was goed gekruid Ja in 1 woord heerlijk

Tiny
3 março 2021

super lekker en super snelle bezorging

Bouke
28 fevereiro 2021

De pizza was prima. Bedankt.

GW
28 fevereiro 2021

De kwaliteit was erg goed, we hebben heerlijk gegeten. Helaas ontbraken de pitabroodjes.... kan een keer gebeuren. het eten was snel en vooral warm bezorgt. Ondanks de ontbrekende broodjes waren wij wel super tevreden.

Bouke
27 fevereiro 2021

Goed gegeten. Prima pizza. Bedankt.

DeVries
26 fevereiro 2021
Zeilstra
25 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten

Sonja
22 fevereiro 2021

Was heerlijk mals vlees, vee champignons en uien. Lekkere pittige rode saus. Echt goed en lekker eten.

Zijnstra
19 fevereiro 2021
Jan
12 fevereiro 2021

Was lekker jammer dat ervop de folder staat dat je van af zoveel besteld dat je gratis frisdrank krijgt maar helaas niet gekregen dat is wel heel jaommer ook bij deze besteling wat laterbezorgd dan de door gegeven tijd

Zeilstra
12 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten

Tiny Hendriks
12 fevereiro 2021

Super lekker

Linda
11 fevereiro 2021
J.Bakker
9 fevereiro 2021

Waren het drinken vergeten en we hadden gevraagd of ze ook gesneden konden worden en dat was ook niet gedaan.

Zeilstra
4 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten

Rendert
2 fevereiro 2021
Jan
2 fevereiro 2021

Lekker zoals altijd !!

Tiny Hendriks
29 janeiro 2021

Zo als weestal was het eten weer super goed

Suan
29 janeiro 2021

De pizza was heerlijk. Er zat meer dan genoeg vlees op. Dit vond ik heel fijn.

Martin
23 janeiro 2021

Lekker vers en smaakvol eten. Prima bezorging, het is altijd goed op temperatuur.

Zeilstra
22 janeiro 2021

Super lekker eten

Zeilstra
15 janeiro 2021

Heerlijk gegeten

Calvin
14 janeiro 2021

Het was heerlijk!

Geeske
2 janeiro 2020
Zeilstra
1 janeiro 2020

Heerlijk gegeten. De beste wensen voor het nieuwe jaar

Jacob
1 janeiro 2020

Was lekker en goed verzorgd.

Reinalda
1 janeiro 2020

Ik had jammer genoeg maar in champignon in me mixed grill zitten terwijl ik juist blij was dat jullie na grote champignons waren gegaan.

Boon
26 dezembro 2020

Zeer goed eten en super snel bezorgd.

Bekkema
26 dezembro 2020

Helemaal toppie ... misschien een tip van mijn kant ... bij de spaghetti een rauwkost salade erbij dat breek even een verfriste bite☺️

Popping
25 dezembro 2020

Waar voor je geld. En altijd lekker

Sherryle de Lanoy
23 dezembro 2020

Ik heb 1 frisdrank minder gekregen. Wat betreft het eten, zowel de pasta als.friet was te zout

Zijnstra
20 dezembro 2020

Zoals altijd eigenlijk te grote porties

Zeilstra
18 dezembro 2020

Geweldig!!!

Hendriks
16 dezembro 2020

Het eten was super lekker Bedankt

Wouter
9 dezembro 2020

De kebab was niet lekker was gewoon restjes

Lucas
7 dezembro 2020
Tiny Hendriks
4 dezembro 2020

Het eten was goed maar de grote stukken vlees vielen me tegen

S.
2 dezembro 2020

Pizzas waren prima 👍🏻 We bestelden ook een box maar de patat zat onderin en zag gewoon onder het vet, best smerig en zonde. De smaak was van het vlees verder goed

Froukje veenstra
1 dezembro 2020

Jongens het was weer fantastisch. Echt heerlijk Snelle bezorging Nog lekker warm Prima Tot de volgende keer

Gurbe
29 novembro 2020
Tiny
27 novembro 2020

Het eten was heerlijk

Zeilstra
25 novembro 2020

Heerlijk gegeten , was weer fantastisch!!!

Jazmin
22 novembro 2020
Reinalda
17 novembro 2020
Azad.
17 novembro 2020

Lekker vers en warm top👌👌

Meneer Sander Dijkstra
17 novembro 2020

Altijd top hoor!

Arjan
14 novembro 2020

Deze keer een schotel lamskotelletjes besteld. Deze schotel viel me wat tegen. Ze waren droog. Wel een goede hoeveelheid. Volgende keer dus een andere schotel.

Gracejee
3 novembro 2020

Top! Al jaren klant en nog steeds de beste.. ideaal dat je via hun eigen app kan bestellen!

Nvt
2 novembro 2020
Zeilstra
30 outubro 2020

Super lekker gegeten

Froukje veenstra
27 outubro 2020

We hebben een heerlijke pizza donner en broodje shoarma gehad . De levering was snel . Het zou half 7 zijn maar het was er al om 6 uur (we hadden levering zo spoedig mogelijk) Het eten was nog goed warm . Het was heerlijk en lekker vlees En de bezorger was erg vriendelijk We bestellen er snel weer

Anoniem
27 outubro 2020
Kaatje
23 outubro 2020

Heerlijk! En mooi de kaas op het eerste laagje doner en dat weer een laag doner bovenop waardoor de kaas lekker zacht blijft! En sneller bezorgd dan verwachte bezorgtijd!

Zeilstra
22 outubro 2020

Heerlijk eten

Rendert
20 outubro 2020
Grace
18 outubro 2020
Zeilstra
16 outubro 2020

Heerlijk eten

M popping
15 outubro 2020
Tapper
13 outubro 2020

was zeer lekker goede service ook bedankt

Doornspeek
10 outubro 2020

Eten zoals gewend heerlijk echter heeft de bezorger onze bestelling op het verkeerde adres geleverd..

Tiny Hendriks
7 outubro 2020

Snel goed en heerlijk gegeten

M.Kielstra
4 outubro 2020

Gewoonlijk erg lekker eten. Vanavond viel het sparerib menu erg tegen.. de schijfjes zonder kruiden en erg donker. De sparerib was taai en bijna geen saus. De kapsalon was wel erg goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geert zeilstra
1 outubro 2020

Eten is super goed en lekker

Stefan
26 setembro 2020

Lekkere Döner Kebab!

Tiny Hendriks
22 setembro 2020

Het eten was heerlijk

Arnold veenstra
16 setembro 2020

graag volgende keer ook u afspraken nakomen. Mijn pizza had champions. Ik heb gebeld, zou een andere komen. Maar al wat er kwam, er geen kwam geen andere. Weer gebeld. Is onderweg, helaas nooit deze pizza gezien. De rest van de bestelling was wel lekker en prima. Helaas heb ik niet kunnen genieten.

Sander Dijkstra
16 setembro 2020

Oh nee toch niet, :)

Sander Dijkstra
15 setembro 2020

Dit was de laatste keer

Zeilstra
11 setembro 2020

Eten is over heerlijk

Sacha
11 setembro 2020
Ramona
8 setembro 2020
Woudstra
4 setembro 2020
Paul
28 agosto 2020

De verwachte levertijd was 18.15 , maar werd ca. 18.00 geleverd zonder tussentijdse update. Dus een klein puntje van kritiek, omdat ik dat graag ha willen weten. Pizza's waren heerlijk !

Jeanette
26 agosto 2020

Het was weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Jan
25 agosto 2020

het smaakte heerlijk zoals gewoonlijk

Reinalda
21 agosto 2020

We hebben onze bestelling moeten annuleren nadat wij 25 min later belde omdat we onze bestelling niet op afgesproken tijdstip hadden gekregen en we waren voorlopig nog niet aan de buurt. Jammer gemiste kans

Zeilstra
19 agosto 2020

heel goed eten en altijd lekker.

Reinalda
16 agosto 2020

2 pizza's besteld waarvan 1 bedorven ananas op zat. Hier over gebelt en binnen 20 min een nieuwe pizza thuis bezorgt l. Deze was heerlijk maar vanwege de 1e pizza dit keer een minder positieve beoordeling.

Jeanette
12 agosto 2020

Heerlijke pizza’s. Was iets fout gegaan..maar is supergoed opgelost. Erg tevreden!

Hendriks
10 agosto 2020

Het eten was prima Alleen de bezorg duurde langet dan andetd

Buursma
10 agosto 2020

Normaal als we bestellen is alles goed. Helaas was het dit keer wat minder. De Shoarma was heel taai en de aardappelschijfjes waren ook niet lekker deze keer. De gene die ons eten bezorgde stond een lange tijd bij de scooter langer dan normaal ook stond er iemand bij de deur van ons gezin en moest een tijdje wachten voor dat we de bestelling aan konden nemen en betalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zijnstra
7 agosto 2020
Geert Zeilstra
1 agosto 2020

Super goed eten, en niet duur

Hendriks
31 julho 2020

Het eten was top lekker warm

De haan
27 julho 2020
jan
25 julho 2020

Heerlijk gegeten

Hendriks
22 julho 2020

Het eten was super...... Alleen jammer dat er niet op de doos staat welke pizza in de doos zit

jan
20 julho 2020

Was weer lekker als vanouds en nu wel de blikjes apart zodat ze lekker koud waren. Toppers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reinalda
10 julho 2020

Zoals altijd heerlijk eten en teveel maar daarom bestellen we ook prijs en kwaliteit is prima en we bestellen zeker weer vaker. De spare ribs waren dit keer verrassend mals en zo van het bot te halen heerlijk

jan
10 julho 2020

De pizza was lekker de patat ook maar een koud blikje in een warme bak vind ik niet echt een goede combinatie dat is mijn enige opmerking

zeilstra
8 julho 2020

Hele goede service

Geert Zeilstra
3 julho 2020

Hele goede service

E.Spinder
2 julho 2020

de halve kip was meer z